KLUBOWE WARSZTATY ARTYSTYCZNE

Serdecznie zapraszamy na Klubowe Warsztaty Artystyczne. Tym razem zapoznamy Was z techniką DECOUPAGE. Decoupage — jest to technika ozdabiania przedmiotów za pomocą serwetki lub wzoru z papieru, który przykleić można na każdą powierzchnię. Efekt, jaki powstaje po specjalnym opracowaniu tworzywa, przypomina namalowany wzór. W ten sposób możemy tworzyć niepowtarzalne rzeczy: ozdabiać szkatułki na drobiazgi, stare meble, pisanki, talerzyki, butelki, wazony itp. Ograniczeniem jest jedynie wyobraźnia twórcy. Krok po kroku wprowadzimy Was w umiejętność stosowania tej techniki Gwarantujemy, że jeśli nauczycie się tej techniki, zaczniecie tworzyć prawdziwe cuda:) Metodę Decoupage powinni poznać wszyscy Ci, którzy lubią niekonwencjonalne elementy swojego otoczenia, chcą zaskakiwać swoim stylem i niepowtarzalnością. Wykonane na warsztatach dzieła stają się oczywiście własnością twórcy. Warsztaty są skierowane są do Członków Grup Samopomocowych działających przy SSKA "ALA". Informacje i zapisy w biurze SSKA "ALA" , pod nr tel. 91 834 60 60 oraz u Gospodarza Klubu. Ilość miejsc ograniczona. Zajęcia są bezpłatne.

NASZE PRACE